طرز تهیه چیکن تترازینی؛ یک پاستای جذاب ایتالیایی

به گزارش کهن پارس، گاهی وقت ها خوب است که سراغ آشپزی ملل برویم و غذای مورد علاقه خودمان را انتخاب و آن را وارد سبد غذایی مان کنیم. یکی از این غذاهای جذاب چیکن تترازینی یک غذای ایتالیایی است.

طرز تهیه چیکن تترازینی؛ یک پاستای جذاب ایتالیایی

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

به گزارش کهن پارس به نقل از ایرنا، مواد اصلی چیکن تترازینی ماکارونی و مرغ است. اگر ماکارونی و پاستا از غذاهای مورد علاقه تان باشد، بدون شک از این غذا لذت خواهید برد.

مواد لازم:

سینه مرغ برشته: یک عدد

اسپاگتی: 225 گرم

مارچوبه خردشده: 340 گرم

قارچ تازه و کوچک: 225 گرم

فلفل دلمه ای زرد یا قرمز: 3 عدد

کره: دو قاشق غذاخوری

آرد: ¼ پیمانه

فلفل سیاه: 1/8 قاشق چایخوری

آب مرغ: 410 گرم

شیر: ¾ پیمانه

پنیر سوئیسی رنده شده: نصف پیمانه

پوست لیمو رنده شده: یک قاشق غذاخوری

تست خردشده: دو ورق نان

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

جعفری تازه خردشده: دو قاشق غذاخوری

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مک اند چیز | غذای محبوب خوشمزه ایتالیایی ها

طرز تهیه سس پستو | عطر و طعم فوق العاده چاشنی مخصوص پاستا و فست فود

طرز تهیه تاکو | غذای محبوب و پرطرفدار مکزیکی

طرز تهیه و دستور پخت:

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. استخوان های مرغ را خارج کنید و گوشت آن را کنار بگذارید. آنها را خرد کنید تا 3 پیمانه مرغ پخته شده به دست بیاید. در قابلمه، اسپاگتی را طبق دستور بپزید و آبکش کنید. یک دقیقه پیش از آبکش کردن مارچوبه ها را اضافه کنید. سپس همه را داخل قابلمه بریزید. در یک تابه عظیم، قارچ ها و فلفل های دلمه ای را با حرارت ملایم حدود 8 تا 10 دقیقه تفت دهید.

2. سپس آرد و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آب مرغ و شیر را یک جا اضافه کنید و تا زمانی بپزید که مایع غلیظ گردد. مخلوط قارچ را به تکه های مرغ اضافه کنید.

3. پنیر سوئیسی و پوست لیمو را به مخلوط پاستا اضافه کنید و آنها را داخل تابه پیرکس مستطیلی بریزید. در یک کاسه متوسط، خرده های نان، روغن زیتون و پوست لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید و روی مخلوط پاستا بریزید. آنها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا برشته شوند. در آخر با جعفری سرو کنید.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 11 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: parskohan.ir شناسه مطلب: 97

به "طرز تهیه چیکن تترازینی؛ یک پاستای جذاب ایتالیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیکن تترازینی؛ یک پاستای جذاب ایتالیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید