طرز تهیه چیکن تترازینی؛ یک پاستای جذاب ایتالیایی
به گزارش کهن پارس، گاهی وقت ها خوب است که سراغ آشپزی ملل برویم و غذای مورد علاقه خودمان را انتخاب و آن را وارد سبد غذایی مان کنیم. یکی از این غذاهای جذاب چیکن تترازینی یک غذای ایتالیایی است.

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.
به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، مواد اصلی چیکن تترازینی ماکارونی و مرغ است. اگر ماکارونی و پاستا از غذاهای مورد علاقه تان باشد، بدون شک از این غذا لذت خواهید برد.
مواد لازم:
سینه مرغ برشته: یک عدد
اسپاگتی: 225 گرم
مارچوبه خردشده: 340 گرم
قارچ تازه و کوچک: 225 گرم
فلفل دلمه ای زرد یا قرمز: 3 عدد
کره: دو قاشق غذاخوری
آرد: ¼ پیمانه
فلفل سیاه: 1/8 قاشق چایخوری
آب مرغ: 410 گرم
شیر: ¾ پیمانه
پنیر سوئیسی رنده شده: نصف پیمانه
پوست لیمو رنده شده: یک قاشق غذاخوری
تست خردشده: دو ورق نان
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
جعفری تازه خردشده: دو قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه مک اند چیز | غذای محبوب خوشمزه ایتالیایی ها
طرز تهیه سس پستو | عطر و طعم فوق العاده چاشنی مخصوص پاستا و فست فود
طرز تهیه تاکو | غذای محبوب و پرطرفدار مکزیکی
طرز تهیه و دستور پخت:
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. استخوان های مرغ را خارج کنید و گوشت آن را کنار بگذارید. آنها را خرد کنید تا 3 پیمانه مرغ پخته شده به دست بیاید. در قابلمه، اسپاگتی را طبق دستور بپزید و آبکش کنید. یک دقیقه پیش از آبکش کردن مارچوبه ها را اضافه کنید. سپس همه را داخل قابلمه بریزید. در یک تابه عظیم، قارچ ها و فلفل های دلمه ای را با حرارت ملایم حدود 8 تا 10 دقیقه تفت دهید.
2. سپس آرد و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آب مرغ و شیر را یک جا اضافه کنید و تا زمانی بپزید که مایع غلیظ گردد. مخلوط قارچ را به تکه های مرغ اضافه کنید.
3. پنیر سوئیسی و پوست لیمو را به مخلوط پاستا اضافه کنید و آنها را داخل تابه پیرکس مستطیلی بریزید. در یک کاسه متوسط، خرده های نان، روغن زیتون و پوست لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید و روی مخلوط پاستا بریزید. آنها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا برشته شوند. در آخر با جعفری سرو کنید.
منبع: همشهری آنلاین