غذا با اسفناج چی بپزم؟

به گزارش کهن پارس، استفاده از سبزی پرخاصیت اسفناج، تنوع قابل توجهی به آشپزی می دهد. تا جایی که احتمالا با تماشا فهرست انواع غذا با اسفناج تعجب خواهید کرد و حالا چالش تازه این است که کدام یکی را انتخاب کنید! سعی ما این بوده که در این مقاله از خبرنگاران هم مانند انواع غذا با کدو سبز، سلیقه های مختلف را در نظر بگیریم و به شما در انتخاب غذاهای اصلی، پیش غذاها، غذاهای رژیمی با اسفناج و… یاری کنیم. مطمئن باشید که اگر فوت و فن های پخت غذا با اسفناج را بدانید، طعم و مزه هایی دلچسب و عالی را تجربه خواهید کرد که حتی بچه ها هم از آن استقبال می نمایند. با ما همراه باشید تا مواد لازم و دستور تهیه 15 غذای لذیذ با اسفناج را با هم مرور کنیم.

غذا با اسفناج چی بپزم؟

1.نرگسی اسفناج

نرگسی اسفناج نوعی غذا با اسفناج پخته و تخم مرغ است که طعم فوق العاده ای دارد و خیلی زود آماده می شود. اصالت این غذای نونی به شمال کشور بازمی شود و نیم ساعته حاضر است. در ادامه، مواد لازم و دستور تهیه نرگسی را با هم می بینیم:

مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج

مواد اولیه این غذای سبک و خوشمزه به صورت زیر است:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
اسفناج500 گرم
پیاز2 عدد
سیر3 حبه
تخم مرغ4 عدد
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

طرز تهیه نرگسی اسفناج

ابتدا اسفناج ها را بشویید و خرد کنید. سپس آن ها را در قابلمه ای مناسب بریزید و بدون افزودن آب روی حرارت شعله بگذارید تا بخارپز شوند. درب قابلمه هم باید بسته باشد. در این فاصله، پیاز خرد شده را تفت دهید و پس از اینکه کمی سبک شد، سیر رنده شده را به آن اضافه کنید. سپس میزانی زردچوبه بریزید و پس از یک تفت مختصر، اسفناج های پخته شده را اضافه کنید. مواد را هم بزنید و نمک و فلفل غذا را میزان کنید. در نهایت، تخم مرغ ها را روی مخلوط مواد بشکنید و درب تابه را ببندید تا تخم مرغ ها کاملا بپزند.

2.اسفناج پلو

اگر در میان انواع غذا با اسفناج در پی یک غذای سنتی و خوشمزه هستید، اسفناج پلو را امتحان کنید. تهیه این غذا حدود 1 ساعت زمان می برد و گاهی در دستور آن از چاشنی های دیگری مانند رب انار هم استفاده می شود. در ادامه، مواد لازم و دستور تهیه این قاطی پلوی مقوی و خوشمزه را با هم می بینیم:

مواد لازم برای تهیه اسفناج پلو

مواد مورد احتیاج برای تهیه این پلوی ترکیبی به صورت زیر است:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
برنج5 پیمانه
اسفناج800 گرم
گوشت چرخ نموده400 گرم
پیاز میانه5 عدد
سیر4 تا 6 حبه
گشنیز خرد شده200 گرم
زعفران دم نمودهبه میزان لازم
ادویه پلویی1 قاشق چایخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچینبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

طرز تهیه اسفناج پلو

برنج را بشویید، بخیسانید و کنار بگذارید. پیاز نگینی شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس، گوشت چرخ نموده را اضافه کنید و وقتی حالت خامی آن گرفته شد، ادویه ها را بریزید. حالا میزانی زعفران دم نموده و آب اضافه کنید و درب تابه را بگذارید. در ادامه، میزانی پیازداغ درست کنید. سپس، سیر رنده شده و اسفناج های خرد شده را به آن اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و گشنیز خرد شده را داخل آن بریزید. مخلوط گوشت چرخ نموده و اسفناج را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

آب برنج را خالی کنید و آن را با 6 تا 7 پیمانه آب، میزانی نمک و روغن روی حرارت بگذارید تا آب آن کشیده شود. سپس، برنج را با اسفناج و گوشت چرخ نموده مخلوط کنید و در قابلمه ای دیگر با گذاشتن ته دیگ دلخواه، دم بگذارید.

3.لازانیا اسفناج و قارچ

اگر در پی غذا با اسفناج سرخ شده هستید، لازانیای اسفناج و قارچ را از قلم نیندازید. اگر می خواهید لازانیای خوشرنگی داشته باشید، 10 دقیقه آخر از گریل بهره ببرید تا پنیر پیتزا طلایی شود. در ادامه، مواد لازم و دستور پخت را با هم می بینیم:

مواد لازم برای تهیه لازانیا اسفناج و قارچ

مواد مورد احتیاج را مطابق جدول زیر آماده کنید:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
اسفناج500 گرم
پیاز میانه1 عدد
سیر3 حبه
قارچ250 گرم
لازانیا1 بسته 300 گرمی
پنیر پیتزا300 گرم
پنیر خامه ای یا ریکوتا250 گرم
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغن مایع یا روغن زیتونبه میزان لازم

طرز تهیه لازانیا اسفناج و قارچ

ابتدا پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید و پس از آن، قارچ های اسلایسی و سیرهای خرد شده را اضافه کنید. حالا کمی نمک و فلفل بریزید و مخلوط مواد را از تابه خارج کنید. در ادامه، در همان تابه کمی دیگر روغن بریزید و برگ های خرد شده اسفناج را همراه با کمی سیر اضافه کنید. درب تابه را بگذارید تا اسفناج ها کاملا نرم شوند. حالا اسفناج پخته شده را با مخلوط قارچ و پنیر خامه ای مخلوط کنید. ورقه های لازانیا را هم مطابق دستور آن بپزید. کف قالب مورد نظر را با سس بشامل بپوشانید. سپس، به ترتیب لایه های لازانیا، سس بشامل، مخلوط اسفناج و پنیر پیتزا را بریزید و این کار را تا پر شدن ظرفیت قالب ادامه دهید. روی آخرین ورقه لازانیا را با سس بشامل و پنیر پیتزا بپوشانید و قالب را به مدت 1 ساعت در فر 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

4.کوکو اسفناج

اگر هنوز هم می پرسید غذا با اسفناج چی بپزم ؟ کوکوی اسفناج خوشمزه و خوش پخت را امتحان کنید. طرز پخت آن شباهت زیادی به طرز تهیه کوکو سبزی دارد و اگر بخواهید می توانید میزانی گردو و زرشک هم به مواد اولیه اضافه کنید. در ادامه، مواد لازم و دستور تهیه را با هم می بینیم:

مواد لازم برای تهیه کوکو اسفناج

مواد اولیه برای تهیه این غذای خوشمزه و ساده به صورت زیر است. نباید فراموش کنید که تازه بودن سبزیجات در تهیه یک کوکوی لذیذ، حرف اول را می زنند. بنابراین، اگر می خواهید خرید باکیفیتی داشته باشید، حتما سری به میوه فروشی آنلاین خبرنگاران بزنید تا یک خرید راحت غیرحضوری را تجربه کنید.

مواد لازممیزان مورد احتیاج
اسفناج300 گرم
پیاز میانه1 عدد
سیر3 حبه
تخم مرغ5 عدد
سبزی کوکو250 گرم
آرد2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

طرز تهیه کوکو اسفناج

سبزی ها را بشویید و به صورت ریز و یکدست خرد کنید. سپس، پیاز خرد شده را در روغن سرخ کنید تا کاراملی شود. در ادامه، پیاز کاراملی، سبزی خرد شده، آرد، تخم مرغ و ادویه ها را مخلوط کنید و هم بزنید. حالا مایه کوکو را با میزانی روغن در تابه ای مناسب سرخ کنید.

5.خورشت آلو اسفناج با مرغ

برای تهیه غذا با اسفناج خورش آلو اسفناج را از قلم نیندازید. شما می توانید این خورش لذیذ و پرطرفدار را با مرغ یا گوشت قرمز بپزید یا اینکه طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت قلقلی را امتحان کنید. استفاده از چاشنی رب انار هم سلیقه ای است و برخی آشپزها، رب نارنج یا رب گوجه فرنگی را ترجیح می دهند. در ادامه، مواد لازم و طرز تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ را می بینیم:

مواد لازم برای تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ

برای تهیه این غذای خوشمزه، مواد اولیه زیر را آماده کنید:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
سینه یا ران مرغ4 تکه
اسفناج500 گرم
پیاز میانه1 عدد
آلو خورشتی15 عدد
رب انار2 قاشق غذاخوری
زعفران دم نموده1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

استفاده از سرویس پروتئینی آنلاین خبرنگاران به شما یاری می نماید که یک آشپزی آسان و بی دردسر را با یک خرید غیرحضوری از مکانی مطمئن تجربه کنید.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ

ابتدا پیاز نگینی شده را در قابلمه ای مناسب با میزانی روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس، ادویه ها را اضافه کنید و کمی بعد، تکه های مرغ را در قابلمه قرار دهید. پس از سرخ شدن مرغ، 2 لیوان آب جوش در قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید تا مرغ با حرارت ملایم مغزپخت شود. سپس، اسفناج را بشویید و به صورت نسبتا درشت خرد کنید. حالا اسفناج های خرد شده را در تابه ای دیگر تفت دهید و همراه با میزانی نمک در خورشت آلو اسفناج بریزید. در 15 دقیقه پایانی پخت، آلوهایی را که قبلا خیسانده اید هم کمی با روغن سرخ کنید و داخل خورشت بریزید. سپس، چاشنی رب انار و زعفران دم نموده را هم اضافه کنید.

6.املت اسفناج و پنیر

املت اسفناج را باید در دسته انواع غذا با اسفناج ساده قرار داد. طعم این املت خوشمزه هیچ شباهتی به املت مرسوم تخم مرغ و گوجه فرنگی ندارد، اما اگر یکبار آن را امتحان کنید، از هواداران پر و پا قرص آن می شوید. در ادامه، مواد لازم و دستور تهیه آمده است:

مواد لازم برای تهیه املت اسفناج و پنیر

مواد اولیه را مطابق جدول زیر فراهم کنید:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
برگ بیبی اسفناج1 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
پنیر پارمزان رنده شده1.5 قاشق غذاخوری
پودر پیاز¼ قاشق چایخوری
جوز هندی آسیاب شده1/8 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

طرز تهیه املت اسفناج و پنیر

ابتدا تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب بشکنید و میزانی بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند. سپس، اسفناج، پنیر پارمزان و ادویه ها را اضافه کنید. حالا در تابه ای کوچک میزانی روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس، مخلوط تخم مرغ را در تابه بریزید. حدود 3 دقیقه بعد، مواد املت را با کفگیر برگردانید تا سمت دیگر آن هم پخته شود. 2 تا 3 دقیقه دیگر، املت لذیذ شما آماده است و می توانید آن را با نان و بقیه مخلفات، نوش جان کنید.

7.قلیه اسفناج

در میان انواع غذا با اسفناج خورش قلیه اسفناج یک غذای محلی شمالی است که طعمی دلچسب و به یادماندنی دارد. این غذای بدون گوشت، با مواد اولیه ساده ای درست می شود و معمولا چاشنی آن، آب نارنج یا آبلیمو است. در ادامه، مواد لازم و دستور تهیه قلیه اسفناج را با هم می بینیم:

مواد لازم برای تهیه قلیه اسفناج

مواد اولیه این خورش محلی لذیذ را مطابق جدول زیر آماده کنید:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
اسفناج500 گرم
پیاز1 عدد
سیر2 حبه
عدس1 پیمانه
آب جوش2 تا 3 پیمانه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
آب نارنجبه میزان دلخواه

طرز تهیه قلیه اسفناج

عدس شسته شده را بخیسانید و کنار بگذارید. اسفناج ها را هم بشویید و در آبکش بریزید. سپس، به شکل ساطوری خرد کنید و در تابه ای مناسب با میزانی روغن تفت دهید تا حالت نیم پز بگیرد. در ادامه، اسفناج ها را از تابه خارج کنید و داخل همان تابه، پیاز خرد شده را تفت دهید. وقتی پیازها سبک شدند، سیر رنده شده را اضافه کنید. کمی بعد، نمک و ادویه ها را داخل تابه بریزید و همه مواد را با هم تفت دهید. حالا عدس خیس خورده را به تابه بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ عدس کمی تغییر کند. در ادامه، اسفناج های تفت داده شده را در تابه بریزید و پس از یک تفت مختصر، 2 تا 3 پیمانه آب جوش اضافه کنید. حالا درب تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا قلیه اسفناج به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزد و جا بیفتد. در نهایت، حرارت شعله را خاموش کنید و میزانی آب نارنج داخل خورش بریزید.

8.پنکیک اسفناج

برای درست کردن غذا با اسفناج برای بچه ها خلاقیت به خرج دهید و صبحانه را با وجود این پنکیک های خوشمزه، دلچسب تر کنید. در ادامه، مواد لازم و دستور تهیه را با هم می بینیم:

مواد لازم برای تهیه پنکیک اسفناج

مواد اولیه به صورت جدول زیر است:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
برگ بچه اسفناج شسته و خرد شده50 گرم
آرد الک شده125 گرم
تخم مرغ2 عدد
شیر100 میلی لیتر
شکر½ قاشق غاخوری
بیکینگ پودر1 قاشق چایخوری
کرهبه میزان لازم

طرز تهیه پنکیک اسفناج

آرد، شیر، اسفناج، شکر و بیکینگ پودر را در مخلوط کن بریزید و تخم مرغ ها را به این مواد اضافه کنید. مواد را چند پالس بزنید تا به یک مایه یکدست به رنگ سبز روشن برسید. حالا در تابه ای نچسب را روی حرارت قرار دهید و داخل آن میزانی کره بریزید تا ذوب شود. در ادامه، با یک قاشق بزرگ، میزانی از مایه پنکیک بردارید و داخل تابه بریزید. تا حدی که حجم تابه اجازه می دهد این کار را تکرار کنید. وقتی لبه های پنکیک کاملا پخت و روی آن حباب ظاهر شد، پنکیک را برگردانید تا سمت دیگر هم بپزد. معمولا حدود 2 دقیقه برای پخت هر طرف پنکیک کافی است.

9. بورک اسفناج

بورک اسفناج نوعی پیش غذا با اسفناج است که اصالت ترکیه ای دارد. این غذا با اسفناج آب پز تهیه می شود و می توانید به عنوان یک فینگر فود خوشمزه و مفید هم روی آن حساب کنید. در ادامه، مواد لازم و دستور پخت را با هم می بینیم:

مواد لازم برای تهیه بورک اسفناج

مواد اولیه را مطابق جدول زیر فراهم کنید:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
اسفناج400 گرم
پیاز بزرگ1 عدد
سیر2 حبه
خمیر یوفکابه تعداد کافی
شیر½ لیوان
پنیر خامه ای2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا200 گرم
زعفران دم نموده1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
کنجدبه میزان لازم

طرز تهیه بورک اسفناج

اسفناج را با 2 لیوان آب و میزانی نمک به مدت 10 دقیقه آبپز کنید و داخل آبکش بریزید. سپس، پیاز نگینی را در روغن تفت دهید و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید. در ادامه، به مخلوط سیر و پیاز میزانی ادویه بزنید و اسفناج های آبپز شده را هم به آن ها اضافه کنید. پس از چند دقیقه، پنیر خامه ای را داخل مواد دیگر بریزید و هم بزنید تا پنیر ذوب شود. سپس، پنیر پیتزا و کمی نمک اضافه کنید و وقتی همه مواد سرخ شدند، تابه را از روی حرارت بردارید.

در ادامه، فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. حالا مخلوطی از شیر، زعفران و روغن مایع درست کنید و کنار بگذارید. خمیر یوفکا را روی سطح کار باز کنید و روی آن کمی از مخلوط شیر بمالید. سپس، میزانی از مواد بورک و پنیر پیتزا را به صورت خطی روی خمیر قرار دهید و آن را رول کنید. در نهایت، بورک ها را داخل سینی چرب شده فر بچینید و روی آن ها کمی کنجد بپاشید. حدود 20 تا 30 دقیقه دیگر، بورک ها آماده اند.

10. سوپ اسفناج

سوپ اسفناج هم در دسته انواع پیش غذا با اسفناج قرار می گیرد و انتخابی مقوی و خوشمزه است. البته این سوپ لذیذ رسپی های مختلفی دارد و در برخی از آن ها از جوی پرک هم استفاده می شود. در ادامه، مواد لازم و طرز تهیه سوپ اسفناج با انواع سبزیجات را ببینید:

مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج

مواد مورد احتیاج به صورت جدول زیر است:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
اسفناج200 تا 235 گرم
پیازچه خرد شده1 دسته
تره فرنگی خرد شده120 گرم
کرفس کوچک خرد شده85 گرم
سیب زمینی کوچک خرد شده1 عدد
آب1 لیتر
کره250 گرم
خامه150 گرم
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه سوپ اسفناج

کره را در قابلمه ای بزرگ بریزید تا ذوب شود. سپس، پیازچه، تره فرنگی، کرفس و سیب زمینی را اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا مواد عرق نمایند و در طول این مدت چند بار سبزیجات را به هم بزنید. در ادامه، آب را اضافه کنید و پس از اینکه سوپ، 10 تا 15 دقیقه دیگر جوشید، اسفناج ها را داخل قابلمه بریزید. چند دقیقه بعد، با مخلوط کن دستی مواد را هم بزنید تا سوپ بافت یکدستی پیدا کند. در نهایت، نمک و فلفل غذا را میزان کنید و موقع سرو، میزانی خامه در سوپ بریزید.

11.بورانی اسفناج

بورانی اسفناج نوعی غذا با پوره اسفناج است. البته خیلی ها هم آن را به عنوان پیش غذا می شناسند و عطر و بوی بی نظیر آن را به انواع دسرهای ژله ای ترجیح می دهند. اگر شما هم جزو این دسته هستید، مواد لازم را تهیه کنید و به سراغ تهیه این غذای خوشمزه بروید که ظرف 30 دقیقه آماده می شود.

مواد لازم برای تهیه بورانی اسفناج

مواد اولیه به صورت جدول زیر است:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
اسفناج پاک نموده و شسته1 کیلو
ماست موسیر یا ماست چکیده2 پیمانه
سیر3 حبه یا بیشتر
نمک و فلفلبه میزان لازم
دلال (اختیاری)به میزان دلخواه

طرز تهیه بورانی اسفناج

اسفناج ها را درون قابلمه بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا بخارپز شوند. درب قابلمه هم باید بسته باشد. اسفناج ها خیلی زود می پزند و نرم می شوند. حالا اسفناج پخته شده را با چاقو ساطوری کنید یا داخل غذاساز به صورت پوره درآورید. در ادامه، اسفناج ها را کنار بگذارید تا از حرارت بیفتند. در این فاصله، سیر رنده شده را با ماست، دلال و نمک و فلفل مخلوط کنید. در نهایت، مخلوط ماست را روی اسفناج ها بریزید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

12. مافین اسفناج و سبزیجات

اگر در پی غذا با اسفناج رژیمی هستید، این مافین های خوش ظاهر و خوشمزه را حتما امتحان کنید. این غذای لذیذ فقط 50 کالری انرژی دارد و خیلی سریع و راحت آماده می شود. به علاوه، شبیه آنچه در انواع غذا با بادمجان دیدید، می توانید این مافین های خوشمزه را در کنار مافین های بادمجان در سینی فینگرفود سرو کنید. در ادامه، مواد لازم و مراحل طرز تهیه را با هم می بینیم:

مواد لازم برای تهیه مافین اسفناج و سبزیجات

مواد لازم برای تهیه این غذا با اسفناج به صورت زیر است:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
اسفناج خرد شده1 پیمانه
پیاز خرد شده½ پیمانه
قارچ خرد شده½ پیمانه
کلم بروکلی خرد شده½ پیمانه
گوجه فرنگی رنده شده1/3 پیمانه
فلفل دلمه ای خرد شده1.5 پیمانه
تخم مرغ7 عدد
روغن زیتون1 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه مافین اسفناج و سبزیجات

پیاز و فلفل دلمه ای را در روغن تفت دهید و کمی نمک و فلفل به آن ها اضافه کنید. در ادامه، قارچ، بروکلی خرد شده و اسفناج را به مواد بیفزایید و کمی دیگر به تفت دادن ادامه دهید. حالا مخلوط این مواد را در قالب های مافین بریزید. سپس، تخم مرغ ها را در ظرفی دیگر بشکنید و هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند. داخل هر قالب مافین، میزانی تخم مرغ بریزید و قالب ها را به مدت 15 دقیقه در فر 176 درجه بگذارید.

13. آبگوشت اسفناج

احتمالا آبگوشت اسفناج از آن دست غذاهایی باشد که نام آن را در میان انواع غذا ایرانی با اسفناج را کمتر شنیده باشید. این غذای مقوی و اصیل، یک انتخاب عالی برای روزهای سرد زمستان است و طرز تهیه پیچیده ای ندارد. کافی است مواد اولیه را فراهم کنید و دست به کار شوید.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت اسفناج

مواد مورد احتیاج در این رسپی به توضیح زیر است:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
اسفناج500 گرم
پیاز1 عدد
گوشت گوسفندی500 گرم
نخود1 لیوان سرخالی
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
آبغوره1 قاشق غذاخوری
گرد لیمو1 قاشق چایخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچینبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

طرز تهیه آبگوشت اسفناج

پیاز نگینی را در روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس، گوشت را اضافه کنید و وقتی رنگ آن تغییر کرد، زردچوبه و فلفل را داخل قابلمه بریزید. در ادامه، میزانی رب اضافه کنید و نخود را همراه با 6 لیوان آب جوش داخل قابلمه بریزید و درب قابلمه را بگذارید. در این فاصله، اسفناج ها را به صورت درشت خرد کنید و در تابه ای مناسب با میزانی روغن تفت دهید. وقتی گوشت و نخود پخت، اسفناج را اضافه کنید و 30 دقیقه بعد، چاشنی هایی مانند گرد لیمو، آبغوره و دارچین را داخل آبگوشت بریزید. در نهایت، نمک غذا را میزان کنید و اجازه دهید آبگوشت با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

14. پکوره اسفناج

اگر در بین غذاهای ملل در پی انواع غذا با اسفناج هستید، پکوره تند و خوشمزه هندی را از قلم نیندازید. شما می توانید این غذای لذیذ را با سس کچاپ یا سس مخصوص پکوره سرو کنید. برای سس پکوره از ترکیب بیبی اسفناج با سیر، گشنیز خرد شده و روغن زیتون استفاده می شود. البته آب و نمک هم فراموش نشود. کافی است همه مواد را در مخلوط کن بریزید و میکس کنید. در ادامه، مواد لازم و دستور تهیه پکوره اسفناج را با هم می بینیم:

مواد لازم برای تهیه پکوره اسفناج

مواد اولیه این غذای هندی به صورت زیر است:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
اسفناج1 پیمانه
پیاز1 عدد
سیر2 حبه
آرد نخودچی1 پیمانه
فلفل سبز1 عدد
زنجبیل، بادیان، زیره، زردچوبه و تخم گشنیزاز هر کدام، 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز¼ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر¼ قاشق چایخوری
کنجد2 قاشق غذاخوری
نمکبه میزان لازم
آب سردبه میزان لازم
روغن

به میزان لازم

طرز تهیه پکوره اسفناج

اسفناج ها را بشویید و به صورت ریز خرد کنید. سپس، در کاسه ای مناسب بریزید و ادویه ها را به آن اضافه کنید. البته، زیره، تخم گشنیز و بادیان باید نیم کوب شوند. در ادامه، آرد نخودچی را به بقیه مواد پکوره اضافه کنید. سپس، فلفل سبز را که به صورت نگینی ریز خرد نموده اید، در کاسه بریزید و بعد از آن، سیر و زنجبیل تازه رنده شده را هم اضافه کنید. در ادامه، کنجد و پیاز نگینی را با بقیه مواد مخلوط کنید و بیکینگ پودر را به صورت یکدست روی مواد پکوره بریزید. حالا روی ظرف را با سلفون بپوشانید و 15 دقیقه به مواد پکوره استراحت دهید. در نهایت، قابلمه ای گود را روی حرارت بگذارید و داخل آن میزانی کافی روغن بریزید. سپس، با قاشق از مایه پکوره بردارید و در روغن فراوان سرخ کنید.

15. رولت اسفناج

اگر در پی یک انتخاب پرطرفدار در میان انواع پیش غذا با اسفناج هستید، رولت اسفناج را از قلم نیندازید. البته این غذا با اسفناج رژیمی هم است و می تواند گزینه ای مناسب برای گیاهخواران باشد. در ادامه، مواد لازم و دستور تهیه رولت اسفناج را با هم می بینیم:

مواد لازم برای تهیه رولت اسفناج

مواد اولیه را مطابق جدول زیر آماده کنید:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
اسفناج2 کیلوگرم
فلفل دلمه ای خرد شده به صورت ریز1 پیمانه
هویج آبپز و خرد شده½ پیمانه
قارچ خرد شده½ پیمانه
ذرت پخته½ پیمانه
نخود فرنگی پخته½ پیمانه
تخم مرغ6 عدد
پنیر لبنه200 گرم
نمک، فلفل و آویشنبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

طرز تهیه رولت اسفناج

این غذا با اسفناج بخارپز تهیه می شود. پس از پختن اسفناج ها، آن ها را ساطوری کنید. سپس در کاسه ای مناسب بریزید و تخم مرغ های زده شده را با ادویه ها به آن اضافه کنید. در ادامه، مایه اسفناج را به صورت لایه ای یکدست در تابه ای نچسب با میزانی روغن سرخ کنید. وقتی یک طرف مواد سرخ شد، لایه اسفناج را از تابه خارج کنید و روی کاغذ روغنی بگذارید. سپس به صورت رول بپیچید و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. در این فاصله، قارچ هایی را که قبلا تفت داده اید با بقیه سبزیجات مخلوط کنید. سپس پنیر لبنه و ادویه های لازم را هم داخل مخلوط سبزیجات بریزید. در ادامه، رول اسفناج را از یخچال بیرون بیاورید و باز کنید. سپس، مواد میانی را روی رولت بریزید و مجددا آن را بپیچید و 1 ساعت دیگر در یخچال بگذارید.

غذا های مختلف با اسفناج برای انواع ذائقه ها

همان طور که خواندید، طرز تهیه انواع غذا با اسفناج، تنوع زیادی دارد. بنابراین، اگر جزو افرادی هستید که اسفناج را دوست ندارید و این سبزی مفید را از برنامه های غذایی خود کنار گذاشته اید، یکبار دیگر فهرست غذا با اسفناج را مرور کنید و ببینید کدام انتخاب با ذائقه شما سازگارتر است. خوشبختانه انواع غذا ایرانی با اسفناج و غذاهای فرنگی، جایی برای بهانه باقی نمی گذارند و شما می توانید با گنجاندن این سبزی مفید در برنامه غذایی هفتگی، آهن و بسیاری از مواد مغذی مورد احتیاج بدن را به راحتی تأمین کنید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 24 بهمن 1403 بروزرسانی: 24 بهمن 1403 گردآورنده: parskohan.ir شناسه مطلب: 1644

به "غذا با اسفناج چی بپزم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذا با اسفناج چی بپزم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید