طرز تهیه سوپ جعفری خوشمزه و گیاهی
به گزارش کهن پارس، سوپ های خوشمزه و مجلسی، همواره با ترکیبی از مواد غذایی متعدد آماده نمی شوند. گاهی با ترکیب دو یا سه چیز می توانید یک سوپ پرطرفدار را آماده کنید. ما اینبار طرز تهیه یک سوپ ساده سبزیجات را به شما آموزش می دهیم. طرز تهیه سوپ جعفری که کاهو و جعفری مواد اصلی آن را تشکیل می دهند را در ادامه بخوانید. اگر گیاهخوار هستید، این سوپ می تواند شام سبک و خوشمزه ای برایتان باشد و اگر هم وگان باشید می توانید به جای کره حیوانی، در تهیه آن از کره گیاهی بهره ببرید و از طعم متفاوت و بافت یکدستش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه سوپ جعفری
- جعفری ساطوری یک پیمانه
- کاهو ساطوری یک بته
- سیب زمینی پوست گرفته، فندقی نیم کیلو
- کره پاستوریزه کاله دو قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- خامه ترش کاله به میزان لازم
طرز تهیه سوپ جعفری
مرحله اول
پیش از این طرز تهیه سوپ کاهو را با دو روش به شما آموزش داده بودیم اما این بار می خواهیم روشی متفاوت را برای ترکیب کردن کاهو با مواد سوپ به شما معرفی کنیم. برای آغاز 9 پیمانه آب را در یک قابلمه به جوش بیاورید و کمی نمک بزنید. دو- سه قاشق جعفری کنار بگذراید، باقی کاهو و سیب زمینی را در قابلمه بریزید و به جوش بیاورید. آتش را کم کنید و در قابلمه را بگذارید. بعد از حدود 30 تا 40 دقیقه سوپ شما خواهد پخت. احتمالا در فاصله پخت مواد داخل سوپ شما فورم اصلی خود را از دست می دهند و سوپ حالت یکدست پیدا می نماید.
مرحله دوم
وقتی که سوپ پخت، مواد داخل آن را با گوشت کوب دستی یا بعضی کمی بکوبید تا نرم تر شوند و سپس مایع را از صافی بگذرانید و دوباره به قابلمه برگردانید. حالا سوپ را به جوش بیاورید و کره را در آن بریزید. بعد از چند دقیقه سوپ شما آماده سرو خواهد بود. آن را در ظرف دلخواه سرو کنید و جعفری خرد شده ای که کنار گذاشته بودید را هم روی سوپ بریزید.
می توانید این سوپ را با خامه ترش تزیین و طعم دار کنید یا اینکه در زمان سرو دو قاشق غذاخوری خامه ترش در آن بریزید و پس از هم زدن سوپ را سرو کنید.
منبع: کتاب کاله