طرز تهیه شربت گل محمدی؛ خوش عطر و دلچسب

به گزارش کهن پارس، اگر در جست و جوی یک شربت گوارا، خوش عطر و دلپذیر برای عصر های تابستان هستید پیشنهاد می کنیم یک بار شربت گل محمدی را امتحان کنید. این شربت یکی از معروف ترین نوشیدنی ها در طب سنتی ایران است که جایگزین بسیار خوبی برای نوشیدنی های صنعتی می باشد.

طرز تهیه شربت گل محمدی؛ خوش عطر و دلچسب

شربت گل محمدی آرام بخش است و برای درمان بی خوابی نیز موثر می باشد و برای افرادی که بدن و عرق آن ها بوی نامطبوع دارد مناسب است. این شربت برای کاهش و تعدیل حرارت گرم مزاجان مفید است. علاوه بر این تأثیری چشمگیر در پاکسازی کبد و صفرا، باز شدن رنگ چهره و شادابی پوست و مو دارد. ما در این مطلب می خواهیم طرز تهیه شربت گل محمدی را آموزش دهیم پیشنهاد می کنیم حتما این شربت محشر را درست کنید و با نوش جان کردنش حسابی خنک شوید.

مواد اولیه لازم برای تهیه شربت گل محمدی

گل محمدی تازه 250 گرم

شکر 1 کیلو

آب 1 لیتر

جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه شربت گل محمدی

1- ابتدا گلبرگ های گل محمدی را با دقت از گل ها جدا کنید، سپس آن ها را داخل یک قابلمه مناسب بریزید. در ادامه آب را جوش بیاورید بعد آب جوش را به یکباره روی گلبرگ ها بریزید به صورتی که آب جوش به طور کامل روی گلبرگ ها را بپوشاند. پس از ریختن آب جوش فورا یک دم کنی تمیز روی درب قابلمه قرار دهید.

2- حالا قابلمه را به مدت 24 ساعت در محیط آشپزخانه قرار دهید تا عطر گلبرگ ها به طور کامل خارج گردد. پس از گذشت 24 ساعت گلبرگ ها را داخل آبکش بریزید روی قابلمه قرار دهید تا آب به جامانده در گلبرگ ها خارج گردد. فقط حواستان باشد به هیچ وجه گلبرگ ها را برای خارج شدن آب، فشار ندهید، زیرا در انتها شربتی بد رنگ و کدر خواهید داشت.

3- پس از اینکه آب موجود در گلبرگ ها خارج شد شکر را به آن اضافه کنید قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید اجازه دهید شکر به طور کامل در آب حل گردد وقتی جوشید کف روی آن را جمع کنید سپس صبر کنید تا به غلظت مناسب برسد. زمانی که که شربت به غلظت کافی رسید در صورت تمایل نوک قاشق چایخوری رنگ صورتی قنادی به آن اضافه کنید بعد هم جوهر لیمو را در یک قاشق سوپخوری آب جوش حل کنید و به شربت اضافه کنید سپس قابلمه را از روی حرارت بر می دارید.

به این نکته توجه داشته باشید که پس از گذاشتن آب و شکر روی حرارت، 3-2 مرتبه هم بزنید تا شکر داخل آب حل گردد. زمانی که شکر به طور کامل حل شد، دیگر به هیچ عنوان هم نزنید تا شربت بجوشد و قوام آید. هم زدن شربت پس از حل شدن شکر در آب، باعث شکرک زدن شربت خواهد شد.

قوام آمدن شربت بسیار مهم است در صورت داشتن تجربه کافی، می توان قوام آمدن شربت را به وسیله جوشیدن تشخیص داد که در این هنگام، باید به صورت حباب های ریز در آید. در غیر این صورت هنگام تست، شربت حتماً باید سرد باشد. شربت سرد شده در صورتی که قوام آمده باشد روان نیست و به راحتی از قاشق جدا نمی گردد.

دلیل تلخ شدن شربت گل محمدی و روش دریافت تلخی آن

دلیل تلخ شدن شربت گل محمدی استفاده از گلبرگ هایی است که رنگ تیره دارند و به اصلاح نارس هستند. برای تهیه این شربت حتما از گلبرگ های رنگ صورتی روشن بهره ببرید تا شربت در انتها طعم تلخی نداشته باشد. یکی دیگر از دلایل تلخ شدن شربت گل محمدی استفاده از گل محمدی با نژاد خاص است برای کم کردن تلخی شربت می توانید آن را به همراه آب لیمو ترش تازه مصرف کنید.

طرز تهیه شربت خیار سکنجبین؛ یک نوشیدنی خنک برای تابستان

منبع: فرارو
انتشار: 12 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: parskohan.ir شناسه مطلب: 162

به "طرز تهیه شربت گل محمدی؛ خوش عطر و دلچسب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شربت گل محمدی؛ خوش عطر و دلچسب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید